CRIJNS BRANDSTOFFEN

Gestart als kolenhandel:
Ik, Johan Crijns, vertel jullie graag het verhaal van de evolutie van onze zaak:
Het begon allemaal bij mijn vader, Hubert Crijns, en mijn moeder, Paula Thijs, de officiële stichters van Crijns Brandstoffen.
Mijn vader werkte op Ford in Zutendaal. Toen er een kolenzaak in Bilzen over te nemen stond, twijfelde hij, in tegenstelling tot mijn moeder, geen seconde.
Ze waagden uiteindelijk toch de sprong en begonnen een groot avontuur.
Financieel was het uiteraard van nul af aan beginnen, maar eind de jaren 1960 waren kolen nog een bloeiende business. Het ging dan ook snel vooruit met de zaak!Hierdoor moesten mijn ouders, zeker in de de winterperiode, tijdelijke krachten in dienst nemen om het vele werk aan te kunnen.

Crijns Brandstoffen verliep vloeiend:
Na de aankoop werd het benzinestation gerealiseerd met een kleine shop, sigaretten en auto accessoires.
Wij, mijn broer, zus en ik, kwamen toen in deze periode ook in de zaak. Intussen ben ik, Johan, nog de enige die overblijft van de tweede generatie.

Evolutie

Kolenhandelaar evolueerde naar mazouthandelaar:
Tijdens de aankoop van het benzinestation had Crijns Brandstoffen ook twee nieuwe vrachtwagens aangeschaft: één voor mezelf en de andere voor onze chauffeur, Danny. Hierdoor werden we overal herkend.
De vrachtwagens hadden een strak wit design met een moderne belettering ‘Crijns’ en prachtige fluoriserende attributen om de veiligheid te kunnen garanderen.
Op regelmatige tijdstippen werden onze opvallende werkpaarden proper gewassen omdat wij ervan houden ons op de goede manier te onderscheiden. Dit proberen we ook uit te stralen in onze kwaliteit, netheid, vriendelijkheid en beschikbaarheid.

3de Generatie

Derde generatie aan zet:
In 2009 vond de 2de generatie dat het tijd werd de fakkel stilletjes aan door te geven aan de 3de generatie. Mijn broer en zus vonden het een goede optie de zaak te verlaten en te genieten van een rustiger leven. Zo stelden mijn vrouw, Josianne en ik voor aan onze zoon, Jony, om samen met ons de naam Crijns en alles waar het voor staat verder te zetten. Hij had een duidelijk toekomstperspectief en zijn antwoord luidde dan ook klaar en duidelijk ‘JA’.

De passie voor het product:
Vandaag de dag zijn we nog steeds trotse eigenaars van een derde generatie zaak!
Sinds de frisse wind die Jony in ons bedrijf bracht, is de Crijns-Shop vernieuwd en is Crijns-Carproducts, Crijns-Detailing, Crijns-Broodjesbar, Crijns-Self-Wash er bijgekomen.
Met een leuke visie op de toekomst zullen we blijven onze faciliteiten vernieuwen en garant staan voor de beste kwaliteit.

Waarom Crijns?

We zijn 7/7 geopend ook op feestdagen om het beste van onszelf te kunnen bieden aan onze klanten!
In elk perspectief doen we ons uiterste best U een zo goed mogelijk product te garanderen:
Total Excellium brandstof / Dagelijks verse broodjes / Operationele carwash met geur en kleuren / Autoproducten van de hoogste standaard (Gyeon, Autofinesse, Microfiber Madness, Kenotek)
Bij Crijns Car-Detailing gebruiken we de beste producten en materialen, zoals RUPES polijst systemen, Greyhound infrarooddroger, Auto Finesse hoogwaardige waxxen en Gyeon met zijn state of the art coating gamma.

Carwash

Selfwash

Broodjesbar

Lekker en vers

Winkel

7/7 Shop 'n Go

Brandstoffen

Fossiele, gas, kolen en pellets

 • J. Vanhees

  Ik ben super tevreden! Men auto binnengebracht voor het interieur te reinigen en ik ben zeer content van het resultaat. Hij heeft zelf de haren van de hond weg gekregen op de vervelendste plaatsen! Ze zijn ook altijd vriendelijk in de shop.

 • K. Walczak

  Vandaag even gestopt bij Carwash Crijns voor snel mn auto te wassen, maar heeft wat langer geduurd door de goede uitleg en demonstratie over de producten van Gyeon die ze hier verkopen en aanraden. Je ziet duidelijk verschil t.o.v andere merken en Gyeon werkt echt heel goed. Bedankt voor de goede uitleg en service Carwash Crijns ?

 • T. Mommers

  Eerste keer bij deze carwash geweest. Top! Naast de leuke kleur en lekkere geur (op de zaterdag), is mijn auto helemaal schoon.
  Persoonlijk (contact) en de producten zijn top. Geeft veel vertrouwen.
  Tot snel! ?

 • R. Lombardi

  Een aanrader mensen! Heb mijn auto laten coaten en is top gedaan! Je kunt hem alles vragen hij legt u alles fijn uit, niets is hem teveel gevraagd! Hij werkt met top producten en is zelf een top kerel! En vooral een goede na service!!
  Mij ga je vaker zien

 • F. Beuls

  Wij hebben twee auto’s laten poetsen door Jony en deze zijn voortreffelijk gedaan! Een aanrader voor iedereen die zijn wagen er als nieuw wil laten uitzien.